Painduvus ei ole joogaks eeldus, vaid tulemus

Meil on igast joogapoosist kümneid versioone, mis vastavad funktsionaalselt samale eesmärgile, aga arvestavad kehade variatsioone. Tule minu koolitusele ja aitan Sinul oma keha paremini tunda ja mõista.

Keegi EI EELDA, et tuled joogasse paindlikuna. Aga millegi pärast on see KÕIGE LEVINUM põhjendus, miks joogasse ei saa tulla. “Ma tahaks tulla joogasse, aga ma ei ole üldse paindlik.” Ma kuulen seda KOGU AEG.

“Oo jooga on nii põnev, AGA ma ei saa isegi joogas istuda.”

Pane mind siis proovile! Ma olen kulutanud tuhandeid eurosid ja tunde koolitustele, et aidata Sinul oma keha paremini tunda, mõista JA AIDATA. Sellepärast meil ongi igast poosist KÜMNEID versioone, mis vastavad funktsionaalselt samale eesmärgile, aga arvestavad kehade variatsioone.

Joogas ei ole keegi täiuslik. Ja oh kui värskendav on see perfektsionistidele (ja lohutav mitte-perfektsionistidele). Igal joogalisel on omad katsumused ja omad võidud. Mõnikord väikesed, teistele isegi nähtamatud, mõnikord suured, elumuutvad. Iga võit loeb.

See on tõesti nii muutev, nagu kõrvalt ja enda pealt näed.

Milleks seda enam tulevikku edasi lükata?

Alusta oma teekonnaga NÜÜD.

Kerli Adov

Joogaõpetaja ja SaareYoga asutaja.

Küsimusi?